Aanmeldingsformulier

Meld je aan voor een gratis introductiegesprek!

Op deze pagina kan je je aanmelden voor een gratis introductiegesprek! Dit is geheel vrijblijvend en is een goede manier om te kijken of onze cursussen goed bij je doelen passen.

  • Eerst vul je het bovenstaande formulier in en krijg je direct een bevestiging op je ingevulde e-mailadres.
  • Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een individuele kennismaking via Google Meet. Dit is het moment om elkaar beter te leren kennen en hierin gaan we samen kijken of de online cursus bij je past.
  • Mocht je nog steeds enthousiast zijn, dan worden aan het lesplan afbeeldingen toegevoegd toegespitst op jouw persoonlijke onderwerp en kunsthistorische interesse gebied en gaan we van start!
  • Voorafgaand aan de eerste echte les krijg je de lessen en thuisopdrachten digitaal toegestuurd zodat je die alvast rustig door kan nemen.
  • Vanaf dan krijg je per les één keer per week professionele begeleiding en feedback op basis van de opdrachten.
  • Zo kun je jezelf acht (of vijftien bij de basiscursus) weken lang onderdompelen in een reeks inspirerende en avontuurlijke lessen.

Je kan zelf je startdatum kiezen.


Tarieven

Lesgeld voor één cursus van 8 weken: €250,-

Lesgeld voor één cursus van 15 weken (basisprincipes): €480,-

Belastingaftrek

In principe is het mogelijk om studiekosten op te voeren als aftrekpost voor de inkomstenbelasting. Je dient daarvoor wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Om na te gaan of je voor aftrek in aanmerking komt verwijzen we je door naar de belastingdienst.

Restitutie

In geval van ziekte of bijzondere familieomstandigheden kan in bepaalde gevallen, tot een week voor aanvang van de lessen, een gedeeltelijke restitutie van het lesgeld plaatsvinden. Dit ter beoordeling van de directie.
Na de aanvang van de lessen vindt geen restitutie plaats.

X

Op dit adres zul je onze reactie ontvangen