Kosten Cursussen

Bij XD-Artprojects kun je de online cursussen flexibel volgen. Je gaat aan de slag waar en wanneer het jou uitkomt en start op ieder moment dat het jou uitkomt. 8 aaneengesloten lesweken lang kun je je onderdompelen in een reeks intense en inspirerende lessen. Cursisten krijgen wekelijks op dinsdag de thuisopdracht digitaal toegestuurd. De afbeeldingen van de resultaten worden de maandag er op teruggemaild. De commentaren worden hetzij dinsdagochtend in een videosessie besproken, hetzij tezamen met de volgende lesbrief toegestuurd.

Tarieven

Lesgeld per 8 online lessen

  • 1 cursus € 250,-

Lesgeld per 15 online lessen basisprincipes compositieleer en expressie

  • 1 cursus € 400,-

Prijzen zoals hierboven getoond zijn per deelnemer. Prijzen van projecten gegeven in opdracht van derden zijn in overleg.

Belastingaftrek

In principe is het mogelijk om studiekosten op te voeren als aftrekpost voor de inkomstenbelasting. Je dient daarvoor wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Om na te gaan of je voor aftrek in aanmerking komt verwijzen we je door naar de belastingdienst.

Restitutie

In geval van ziekte of bijzondere familieomstandigheden kan in bepaalde gevallen, tot een week voor aanvang van de lessen, een gedeeltelijke restitutie van het lesgeld plaatsvinden. Dit ter beoordeling van de directie.
Na de aanvang van de lessen vindt geen restitutie plaats.

Bij onvoldoende inschrijving gaat het programma niet door en vindt volledige restitutie van het lesgeld plaats. Dit wordt tenminste 14 dagen voor de aanvang van de lessen bekendgemaakt.